Suede stof

Deze stoffen zijn alleen te koop in onze fysieke winkel. Natuurlijk hebben wij ook andere stofjes aan te bieden. Met meer dan 100 jaar ervaring, passend advies en een erg groot assortiment vind je bij ons zeker wat je zoekt. Hieronder een aantal voorbeelden van de stoffen die te koop zijn bij ons in de winkel.

prijs van/af €4,95

Prijs van/af €4,95

Prijs van/af €4,95

Prijs van/af €4,95

Prijs van/af €4,95

Suede stof kopen

Bij Smitje bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar de mooiste suede stof. Wilt u een mooi kledingstuk maken van deze stof? Dan raden wij u aan om gewoon eens op uw gemak in ons assortiment te kijken. We hebben vele verschillende suede stoffen voor u klaarliggen. Deze kunt u heel eenvoudig bij ons komen bekijken, in onze mooie winkel in Eindhoven. We hebben hier een groot aantal suede stoffen die u direct kunt gebruiken om creatief mee aan de slag te gaan en een mooi kledingstuk mee te maken.

Wilt u suede stof kopen?

Bij Smitje hebben we een passie voor stoffen en het zelf maken van kleding. We kennen alle ins en outs van alle verschillende soorten kleding en vertellen u hier graag meer over. Bij ons mag u er daarbij op rekenen dat we ervoor zorgen dat de kleding snel bij u wordt bezorgd. Zodoende kunt u snel aan de slag met uw nieuwe creatie! Bekijk eens welke kleur en stijl u het mooiste vindt bij onze suede stoffen. Uiteraard verkopen wij naast de stoffen ook alle accessoires die u maar nodig kunt hebben.

Meer weten over suede stof kopen?

Indien u meer wilt weten over een bepaalde stof en hoe u deze gebruikt, neem dan contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. U doet dit eenvoudig per telefoon of mail. U kunt er daarbij ook voor kiezen om een keer bij ons binnen te lopen om ons uitgebreide aanbod aan suede stoffen te bekijken. Ook hier staan mensen klaar die u graag helpen bij het maken van een keuze. Zo weet u zeker dat u een mooie stof in huis haalt waar u heerlijk creatief mee kunt zijn. Dit alles tegen eerlijke prijzen en met de service die u van Smitje mag verwachten. Ook na 100 jaar is onze passie voor stoffen onverminderd.

0