Bont stof

Deze stoffen zijn alleen te koop in onze fysieke winkel. Natuurlijk hebben wij ook andere stofjes aan te bieden. Met meer dan 100 jaar ervaring, passend advies en een erg groot assortiment vind je bij ons zeker wat je zoekt. Hieronder een aantal voorbeelden van de stoffen die te koop zijn bij ons in de winkel.

prijs van/af €4,95

Prijs van/af € 4,95

Prijs  van/af € 4,95

Prijs van/af € 4,95

Prijs van/af € 4,95

De mooiste bont stof kopen

Bent u op zoek naar een stoffenwinkel waar u bont stof kunt kopen? Mooie stof die u kunt gebruiken voor uw creaties en waarbij u er op mag rekenen dat dit van hoge kwaliteit is? Dan hoeft u niet meer verder te blijven zoeken. We hebben bij Smitje namelijk een zeer ruime collectie stoffen voor u klaar staan, waar uiteraard ook bont stof op rol toe behoort. Neem eens een kijkje in ons assortiment, dat we overzichtelijk voor u bij elkaar hebben gezet. We vinden het belangrijk om onze klanten altijd de hoogste kwaliteit te leveren.

Wilt u bij Smitje bont stof kopen?

Smitje is een stoffenzaak met een lange geschiedenis. Meer dan honderd jaar begonnen we met onze winkel in Eindhoven, die nog steeds druk bezocht wordt door creatieve mensen die zelf kleding en andere producten willen maken met de mooiste stoffen. We staan hier ook altijd klaar voor het geven van advies over de bont stof die u het beste kunt gebruiken en hoe dit eenvoudig gedaan kan worden. Uiteraard hebben we al onze stoffen voor u klaarstaan. Meer weten? Even bellen of mailen en wij zorgen dat u snel op de hoogte bent.

Meer weten over onze bont stof op rol?

U wilt bont stof kopen bij een winkel waar u op kwaliteit mag rekenen? Dan is het goed om hiervoor even bij Smitje te komen kijken. We hebben namelijk het ruimste assortiment aan de mooiste stoffen voor u bij elkaar staan. Deze zijn met zorg bij elkaar gezocht.

0