Fluwelen stof

Deze stoffen zijn alleen te koop in onze fysieke winkel. Natuurlijk hebben wij ook andere stofjes aan te bieden. Met meer dan 100 jaar ervaring, passend advies en een erg groot assortiment vind je bij ons zeker wat je zoekt. Hieronder een aantal voorbeelden van de stoffen die te koop zijn bij ons in de winkel.

prijs van/af €4,95

Prijs van/af €4,95

Prijs van/af €4,95

Prijsvan/af €4,95

Prijs van/af €4,95

Fluwelen stof kopen

U wilt een mooie fluwelen stof kopen in een winkel met een ruim assortiment? Dan zit u goed bij Smitje. We hebben meer dan 100 jaar ervaring met het inkopen en verkopen van de mooiste stoffen en hebben voor u ook fluwelen stof op rol te koop. Neem dan ook eens een kijkje in onze winkel om te zien welke stoffen wij allemaal verkopen. U kunt bij ons fluwelen stof kopen in een grote verscheidenheid aan kleuren en stijlen. We hebben alles zo overzichtelijk mogelijk bij elkaar gezet, om het u makkelijk te maken te vinden wat u zoekt. Uiteraard kunt u ook altijd even contact met ons opnemen als u hier vragen over heeft of advies wilt hebben.

De mooiste fluwelen stof kopen

Fluwelen stof is een materiaal waar u prachtige kleding mee kunt maken. Het is dan ook goed om eens te bekijken welke fluwelen stof u wenst. We hebben een ruim aanbod aan verschillende kleuren. Daarbij verkopen we ook de accessoires die u nodig heeft. We willen het onze klanten mogelijk maken om zo compleet mogelijk hun aankoop bij ons te doen. U kunt dan heerlijk creatief aan de slag met die mooie stoffen die wij in onze winkel verkopen.

Meer weten over onze fluwelen stof?

Schroom niet om uw vragen aan ons te stellen. U kunt ons hiermee bellen of mailen. We zorgen er dan voor dat u snel een duidelijk antwoord heeft waar u verder mee kunt. Of loop een keer binnen in onze winkel in Eindhoven. Hier zult u onze passie voor mooie stoffen goed merken. We hebben alles wat we verkopen voor u bij elkaar staan. Ook krijgt u hier de service die u mag verwachten van een winkel waar al meer dan 100 jaar stoffen worden verkocht!

0