Ribstof

Deze stoffen zijn alleen te koop in onze fysieke winkel. Natuurlijk hebben wij ook andere stofjes aan te bieden. Met meer dan 100 jaar ervaring, passend advies en een erg groot assortiment vind je bij ons zeker wat je zoekt. Hieronder een aantal voorbeelden van de stoffen die te koop zijn bij ons in de winkel.

prijs van/af €4,95

Prijs van/af €4,95

Prijs van/af €4,95

Prijs van/af/€4,95

Prijs van/af €4,95

Ribstoffen kopen bij Smitje

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van stoffen, waar u ook de mooiste ribstof kunt kopen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Smitje. We hebben meer dan 100 jaar ervaring met de verkoop van de mooiste stoffen die er te vinden zijn. We weten dan ook als geen ander waar we mooie ribstoffen vandaan moeten halen. Deze bieden we in onze winkel ook tegen eerlijke prijzen aan. We willen het maken van kleding zoveel mogelijk stimuleren en bieden daarbij niet alleen de mooiste stoffen aan, maar ook de beste service en advies.

Een ruim aanbod aan ribstoffen

We vinden het belangrijk om onze klanten de mooiste stoffen te bieden. Neem dan ook eens op uw gemak een kijkje bij de verschillende stoffen die wij verkopen. We hebben ribstof in meerdere verschillende kleuren en stijlen, in elke gewenste lengte die u maar wilt hebben. Wilt u ribstof kopen voor een enkele broek? Of wilt u juist meerdere kledingstukken maken met ribstof? Wat uw wensen ook zijn, wij leveren graag de hoeveelheid die u wenst. U kunt hier ook altijd even contact over opnemen met ons als u advies nodig heeft over de beste hoeveelheid stof om aan te schaffen.

Ribstof kopen bij de specialist

We hebben bij Smitje jarenlange ervaring met het inkopen en verkopen van allerhande mooie stoffen. We hebben onze winkel dusdanig ingericht dat het eenvoudig is om hier te vinden wat u zoekt. U bent dan ook altijd welkom in onze fysieke winkel. We staan hier klaar om u van advies te voorzien en u te helpen ribstof te kopen die helemaal op uw wensen aansluit. Neem een kijkje elders op deze website voor het adres en onze openingstijden.

0