Kledingstof

Deze stoffen zijn alleen te koop in onze fysieke winkel. Natuurlijk hebben wij ook andere stofjes aan te bieden. Met meer dan 100 jaar ervaring, passend advies en een erg groot assortiment vind je bij ons zeker wat je zoekt. Hieronder een aantal voorbeelden van de stoffen die te koop zijn bij ons in de winkel.

prijs van/af € 4,95

prijs van/af € 4,95

Prijs van/af  €4,95

Prijs van/af € 4,95

Prijs van/af € 4,95

De mooiste kledingstoffen bij elkaar

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van kledingstof, waar u eenvoudig en veilig de mooiste stoffen kunt bestellen? Dan bent u bij Smitje aan het juiste adres. Ruim honderd jaar geleden begonnen wij met de verkoop van stoffen in Eindhoven en ook nu nog weten klanten van door het hele land ons te vinden. U kunt altijd bij ons binnenlopen om te bekijken wat voor kledingstoffen we allemaal in de aanbieding hebben. We hebben ons aanbod overzichtelijk voor u bij elkaar gezet, zodat u snel vindt wat u zoekt.

De mooiste kledingstof kopen

We hebben bij Smitje een zeer ruim assortiment aan mooie kledingstoffen voor u bij elkaar staan. Neem dan ook op uw gemak een kijkje om te zien wat wij allemaal precies verkopen. We vinden het belangrijk om onze klanten de hoogste kwaliteit stoffen, maar ook de beste service te bieden. U mag altijd even binnenlopen om die mooie stoffen te komen kopen. U kunt dan snel creatief aan de slag met de mooiste stoffen die er te krijgen zijn. Onze kledingstoffen worden door ons geselecteerd op stijl en kwaliteit, we willen dat u prettig kunt werken met de stoffen die wij verkopen.

Meer weten over onze kledingstoffen?

U mag altijd even contact met ons opnemen om uw vragen te stellen over onze vele verschillende stoffen, of om advies te vragen over het gebruik hiervan. We hebben een brede diversiteit aan kleuren en stijlen, maar ook aan verschillende soorten stof. Wat u ook wilt maken, wij staan klaar om u hierbij te ondersteunen. Zo kunt u er op rekenen dat u snel aan de slag gaat met het maken van uw nieuwste creatie!

0