Kinderstof

Deze stoffen zijn alleen te koop in onze fysieke winkel. Natuurlijk hebben wij ook andere stofjes aan te bieden. Met meer dan 100 jaar ervaring, passend advies en een erg groot assortiment vind je bij ons zeker wat je zoekt. Hieronder een aantal voorbeelden van de stoffen die te koop zijn bij ons in de winkel.

prijs van/af € 4,95

Prijs  van/af €4,95

Prijs van/af € 4,95

Prijs  van/af  € 4,95

Prijs  van/af €4,95

Kinderstoffen kopen bij Smitje

Ben jij op zoek naar een specialist op het gebied van stoffen die je kan helpen bij het vinden van de leukste kinderstoffen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Smitje. Onze winkel voor stoffen bestaat al ruim 100 jaar. We hebben een zeer ruim aanbod aan verschillende stoffen voor u klaarstaan, waar ook een groot aantal verschillende kinderstoffen toe behoren. Zoekt u een bepaalde kinderstof, of wilt u uzelf graag eens laten inspireren door het aanbod dat wij klaar hebben liggen? Neem een kijkje bij wat wij te bieden hebben, of neem contact met ons op voor advies.

Kinderstof in alle soorten en maten

Het is heerlijk om kleding te maken voor kinderen. Bij kleding voor kinderen heeft u zoveel verschillende opties. U kunt iets maken dat kleurrijk en speels is, maar u kunt ook voor een chique feest voor uw kind iets maken dat heel stijlvol is. De mogelijkheden zijn legio, vandaar ook dat wij u aanraden om vooral eens de tijd te nemen om al onze kinderstoffen door te nemen. Bij ons kunt u daarbij heel eenvoudig en veilig kinderstoffen kopen. Heeft u een stof gevonden die op uw wensen aansluit, dan koopt u deze snel en voordelig bij ons. U kunt dan snel aan de slag met uw nieuwe creatie!

Meer weten over kinderstoffen kopen?

Indien u vragen heeft over wat er allemaal mogelijk is bij ons, dan kunt u altijd even contact opnemen om uw vragen te stellen. We kunnen u ook advies geven over het gebruik van de stoffen. Daarbij bent u ook altijd welkom om een keer binnen te lopen in onze winkel in Eindhoven. Hier hebben wij al onze stoffen overzichtelijk voor u bij elkaar liggen. Zo is het mogelijk om een stof te kiezen die helemaal bij uw kind of kinderen past. Neem de hoeveelheid mee die u wenst en u kunt lekker aan de slag gaan!

0