Jeansstof

Deze stoffen zijn alleen te koop in onze fysieke winkel. Natuurlijk hebben wij ook andere stofjes aan te bieden. Met meer dan 100 jaar ervaring, passend advies en een erg groot assortiment vind je bij ons zeker wat je zoekt. Hieronder een aantal voorbeelden van de stoffen die te koop zijn bij ons in de winkel.

prijs van/af €4,95

Prijs van/af € 4,95

Prijs van/af € 4,95

Prijs van/af € 4,95

Prijs van/af € 4,95

De mooiste jeansstof kopen

Bent u op zoek naar een mooie jeansstof om een broek of rokje van te maken? Wellicht wilt u de stof ergens anders voor gebruiken. Wat uw wensen op het gebied van jeansstof ook zijn, bij Smitje koopt u eenvoudig jeansstof per meter. We hebben een zeer ruim assortiment aan stoffen voor u klaar staan, hier horen natuurlijk ook jeans stoffen bij. Het is eenvoudig om bij ons jeansstof te kopen. We staan klaar om u hierbij van dienst te zijn. Bel ons als u vragen heeft over onze stoffen, of stuur een mailtje als u iets van ons wilt weten. Wij zorgen er graag voor dat u straks de juiste stof voor uw creatie in huis heeft.

De mooiste jeansstof per meter

Bij Smitje maakt u eenvoudig een bestelling. Zoek in ons assortiment de stof die het beste op uw wensen aansluit en koop dan de jeansstof per meter bij ons. Indien u vragen heeft over hoeveel stof u daadwerkelijk nodig heeft, dan helpen wij u graag met het selecteren van het juiste aantal meters. U kunt ook altijd bij ons terecht als u vragen heeft over het gebruik van onze stoffen en accessoires. We hebben bij Smitje mensen voor u klaarstaan die zelf ook een passie voor stoffen en het maken van kleding hebben.

Loop eens binnen bij Smitje in Eindhoven

U kunt natuurlijk altijd even binnenlopen bij onze winkel in Eindhoven. We zitten op slechts vijf minuten van het station en staan voor u klaar om u te helpen met het maken van een keuze voor de perfecte jeans stof!

0