Stretch stof

Deze stoffen zijn alleen te koop in onze fysieke winkel. Natuurlijk hebben wij ook andere stofjes aan te bieden. Met meer dan 100 jaar ervaring, passend advies en een erg groot assortiment vind je bij ons zeker wat je zoekt. Hieronder een aantal voorbeelden van de stoffen die te koop zijn bij ons in de winkel.

prijs van/af € 4,95

Prijsvan/af €4,95

Prijs van/af € 4,95

Prijs van/af € 4,95

Prijs van/af € 4,95

Stretch stof op rol kopen

Bent u op zoek naar een speciaalzaak op het gebied van stoffen, waar u verschillende soorten stretch stof kunt kopen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! We hebben bij Smitje namelijk een ruim assortiment aan stretch stof voor u in het assortiment. Stretch stof op rol in verschillende kleuren en stijlen. U geeft zelf aan hoeveel meter van deze stof u wilt hebben, waarna wij ervoor zorgen dat deze stof bij u wordt afgeleverd. Stretch stof kopen is bij ons heel eenvoudig en veilig. Als u deze stoffen bij ons komt kopen, kunt u lekker creatief aan de slag gaan.

Een outfit van stretch stof

U wilt graag een outfit dragen die is gemaakt van stretch stof, maar u vindt in de winkels niet precies wat u zoekt? Neem dan gewoon even een kijkje bij de verschillende stijlen die wij in ons assortiment hebben liggen. We verkopen alleen maar de stretch stof op rol van de hoogste kwaliteit. Stoffen waar we zelf ook graag mee werken. Stof die precies genoeg uitrekt en waarbij u er niet bang voor hoeft te zijn of deze snel kapot gaat. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. We helpen u bij het maken van een keuze, maar ook bij het werken met de stretch stof.

Aan de slag met de mooiste stoffen

Smitje is een stoffenwinkel die al meer dan 100 jaar een begrip is in Eindhoven en omstreken, die klanten van door het hele land weten te vinden. We helpen u graag bij het maken van een keuze voor de mooiste stoffen. Kom eens langs in onze winkel om te bekijken wat we allemaal verkopen, of neem ons assortiment door in onze overzichtelijke webshop. Voor kwaliteit en een zeer ruime keuze zit u goed bij Smitje. We helpen u graag om creatief aan de slag te gaan met de mooiste stoffen die er te krijgen zijn.

0