Baby stof

Deze stoffen zijn alleen te koop in onze fysieke winkel. Natuurlijk hebben wij ook andere stofjes aan te bieden. Met meer dan 100 jaar ervaring, passend advies en een erg groot assortiment vind je bij ons zeker wat je zoekt. Hieronder een aantal voorbeelden van de stoffen die te koop zijn bij ons in de winkel.

prijs van/af €4,95

Prijs van/af €4,95

Prijs van/af €4,95

Prijs van/af €4,95

Prijs van/af €4,95

De leukste stofjes voor uw baby

Wilt u graag een mooi kledingstuk maken voor een baby? U kunt er natuurlijk voor kiezen om in de winkel een kant en klaar rompertje, jasje of ander kledingstuk te kopen, maar is het niet veel leuker en persoonlijker om zelf iets te maken? We hebben bij Smitje een ruim assortiment baby stof voor u klaarliggen. Verschillende soorten stof die er niet alleen leuk uitzien, maar die daarbij ook nog eens prettig aanvoelen voor uw baby. We vinden het belangrijk om onze klanten de hoogste kwaliteit te bieden, zodat ze straks zonder problemen een goede keuze kunnen maken voor de juiste stof.

De bekende baby stoffenwinkel

Smitje is al ruim 100 jaar een begrip als het aankomt op de verkoop van de mooiste stoffen. Schroom dan ook niet om eens een kijkje te nemen in ons assortiment om te zien wat hier allemaal voor u klaarligt. Als u iets wilt maken voor een baby, dan moet het natuurlijk wel heel speciaal zijn. Wij zorgen ervoor dat u zonder problemen een keuze maakt uit de vele baby stofjes die wij verkopen. U kunt altijd even contact met ons opnemen om uw vragen hierover te stellen, of om advies te vragen over hoe u het beste met een bepaalde baby stof kunt werken.

Aan de slag met de mooiste baby stofjes

Bij Smitje hebben we veel ervaring met inkoop en verkoop van de mooiste stoffen. Daarnaast werken we zelf ook met deze stoffen en kunnen u zodoende veel vertellen over hoe u hier het beste mee kunt werken. Bel of mail ons als u vragen heeft of als u meer wilt weten over een bepaalde stof. U kunt ook altijd even binnenlopen in onze winkel in Eindhoven, waar we klaarstaan om u ter plekke verder te helpen. U kunt alle mooie stoffen dan ook gelijk in het echt bekijken en een goede keuze maken voor het beste materiaal en de mooiste kleur. We helpen u dan met het kiezen van de juiste hoeveelheid stof voor uw nieuwe creatie.

0