Algemene Voorwaarden

Gebruik van persoonsgegevens.
Bij gebruik van onze webshop laat u uw gegevens achter. Deze zijn nodig om een bestelling af te ronden. Ook hebben wij een mogelijkheid om klachten en vragen te stellen waar u ook gegevens moet achterlaten zodat we u een antwoord terug kunnen sturen. Wanneer u gebruik maakt van onze webshop, kunnen wij de volgende gegevens van u verwerken (mede-afhankelijk van de gegevens die u zelf kiest in te vullen bij een bestelling):

-Naam en Voorn(a)m(en).
-(factuur)Adres.
-Telefoonnummer.
-Email adres.
-Betaalgegevens.
-Aankoopgeschiedenis.
-Surfgedrag op de website.

Bovenstaande gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleindes:

-Om u de mogelijkheid te bieden om bestellingen te plaatsen in ons webshop.
-Om uw bestelling te verwerken, verzenden en u eventueel te informeren van het verloop ervan.
-Om uw klachten en vragen te beantwoorden.

Verstrekking aan derden.
Wij zullen in bepaalde gevallen (indien noodzakelijk), persoonsgegevens doorgeven aan derde partijen.
Dat zijn:

-Postorderbedrijf, voor het bezorgen van uw order.
-Hostingpartij van de website inclusief de developer.
-Betaalprovider, voor het verzorgen van betalingen en terug betalingen.

Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens NIET aan andere partijen verstrekken indien u hiervoor geen toestemming hebt gegeven, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. (denk aan politie etc.)

U kunt uw bestelling zonder opgave van redenen binnen 14 dagen retourneren. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst door of namens de consument, daarna is uw bestelling definitief. Dit is wettelijk geregeld in de wet “kopen op afstand” ter bescherming van de consument.

Wilt u uw aankoop retourneren?
Indien u uw aankoop wilt retourneren, neem dan even per e-mail contact op. Vermeld wat u wilt retourneren en wat eventueel de klacht is. Wel nemen wij het product alleen retour indien de verpakking nog bruikbaar is en het product minimale “gebruikersschade” heeft.

Neem eerst contact met ons op, voordat u uw product retourneert. Aangezien wij er dan niets van weten, is uw bestelling daarmee niet is geannuleerd en loopt de facturering in dat geval gewoon door.

Kosten retourzending.
De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Uiterlijk binnen 14 dagen na de retoursontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag bij u (minus de gemaakte verzendkosten door het bedrijf) terug gestort op uw bank- giro rekening.

Kleurbaden.
Eventuele verschillende kleurbaden zijn wij niet aansprakelijk voor. Wij proberen er zo goed mogelijk op te letten.

Vragen?
Heb je vragen over het retourneren van je product? Neem contact met ons op via e-mail.

0